Om Oss | Unilabs Skip to main content

Om Oss

Om oss

Unilabs tilbyr tjenester innen laboratoriemedisin og bildediagnostikk og patologi. Våre tjenester er preget av høy kvalitet, sikkerhet og service. Laboratoriemedisinske analyser og bildediagnostikk spiller en avgjørende rolle i diagnostisering, overvåking og behandling av pasienter.

Våre enheter fungerer som et integrert ledd i helsesektoren. Våre kunder er rekvirenter i både offentlig og privat sektor.

Unilabs har avtaler med offentlige regionale helseforetak om å utføre bildediagnostiske og laboratorietjenester. Det betyr i praksis at Helfo og Regionalt helseforetak (RHF) betaler det meste av kostnadene ved undersøkelsen, og du betaler kun vanlig egenandel.

 

LINKER TIL AVTALENE

Radiologi Helse Sør Øst

Radiologi Helse Vest

Radiologi Helse Nord

Laboratoriemedisin 

Radiologi

Radiologi utfører vi ved bruk av alle metoder som er vurdert for avbildning og funksjonsdiagnostikk. Vi jobber med moderne utstyr med nye tekniske løsninger og investerer i høy menneskelig kompetanse.

Laboratoriemedisin

Unilabs Laboratoriemedisin er en totalleverandør av laboratorietjenester. Vi har nærmere 40 års erfaring innen laboratoriemedisin.

Laboratoriet består av fire avdelinger; Medisinsk biokjemi, Medisinsk mikrobiologi, Patologi og Miljømikrobiologi. Laboratoriet har fokus på kvalitet og kontinuerlig prosessforbedring for å kunne tilby våre kunder rett svar til rett tid.

Ansatte

Unilabs Norge har i dag cirka 390 ansatte, men vi vokser stadig. De største yrkesgruppene er bioingeniører, radiologer, radiografer, sekretærer og leger med spesialkompetanse innen radiologi eller laboratoriemedisin.

Å jobbe hos Unilabs betyr å forstå at jobben vår ikke bare er å produsere testresultater. Hos oss er pasienten i fokus og vi bidrar til riktig diagnostikk og økt kvalitet innen norsk helsetjeneste.

 

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven skal sikre menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i leverandørkjeden. Loven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Unilabs omfattes av åpenhetsloven, les mer her

Om selskapet

Unilabs Norge er en del av Unilabs Group, og du kan lese mer om gruppen på unilabs.com.

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under