Skip to main content

Risikovurdering 

 

Film om Risikovurdering

 

Risikovurdering Legionella

Det er lovpålagt for alle virksomheter å gjennomføre en risikovurdering av vannsystemene sine og dette kan du som regel utføre selv. Du får gratis underlag og hjelp av oss i prosessen, og kurs om du trenger mer kunnskap.

Om du vil å ha noen eksterne til å gjennomføre en risikovurdering kan Unilabs utføre dette. En risikovurdering omfatter både befaring, prøvetaking, analyser og rapport.

 

Rapport og oppfølgingsarbeid

Risikovurderingsrapporten som vi utarbeider gjør at du for god oversikt over situasjonen, og enkelt kan komme i gang med nødvendige tekniske tiltak og forebyggende rutiner.

Folkehelseinstituttet anbefaler en årlig revisjon av risikovurderingen. Vi rapporter på en måte som gjør at du kan oppdatere risikovurderingen selv, på denne måten unngår du repeterende konsulentkostnader.

Unilabs vil, både før under og etter en risikovurderingen, ha gratis rådgivning slik at du kan gjennomføre legionellaarbeidet på en god måte.

Vi har lang erfaring med risikovurderinger, og utfører dette for kommuner, helseforetak, industri og eiendomsforvaltere.

Om du ønsker referanser kan vi sende dette, eller vil du ha mer informasjon så ta kontakt med oss.

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under