Miljolab | Risikovurdering | Unilabs Skip to main content

Risikovurdering 

 

Det er lovpålagt for alle virksomheter å risikovurdere vannsystemene sine for å forebygge legionellasmitte til ansatte, kunder eller andre brukere.

Om du benytter Unilabs som analyselaboratorium har vi gratis underlag/maler som du kan bruke i risikovurderingsprosessen dersom du vil gjennomføre dette selv. Vi gir også gratis telefonsupport.

Alternativt kan vi komme for å gjennomføre den første risikovurderingen. Du kan senere enkelt oppdatere denne selv. Folkehelseinstituttet anbefaler en årlig revisjon av risikovurderingen.

Kontakt oss for en liten prat om hva som passer for dere.

 

Gjennomføring av risikovurderingen.

Risikovurderingen gjennomføres ved en teknisk befaring. Det tas også ut legionellaprøver som Unilabs analyserer. Legionellaanalyser er viktig for å kunne gi en god totalvurdering av sannsynligheten for om noen kan bli smittet.

Risikovurderingsrapporten som utarbeides gjør at du for god oversikt over situasjonen, og kan komme i gang med nødvendige tiltak og forebyggende rutiner.

Unilabs har lang erfaring med risikovurderinger, og utfører dette for eiendomsforvaltere, kommuner, helseforetak og industri over hele landet.

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under