PASIENT | Unilabs Skip to main content

PASIENT

 


 

Våre ventetider til røntgenundersøkelse finner du HER 

Din tilbakemelding er viktig for oss 

Ønsker du å gi oss tilbakemelding på ditt besøk hos oss, kan du gjøre det HER


Slik får du tilgang til dine røntgenbilder.

 

Unilabs er den eneste private leverandør av helsetjenester i Norge som tilbyr tjenester innenfor både radiologi og medisinske laboratorietjenester. 

 

OFFENTLIGE AVTALER: KUN EGENANDEL 

Unilabs har avtaler med offentlige regionale helseforetak om å utføre bildediagnostiske og laboratorietjenester. Dette innebærer at de regionale helseforetakene kjøper en del av vår kapasitet og  pasientene får benytte refusjonsordningen for undersøkelser som omfattes av avtalene.

Dette betyr at du som pasient kun betaler egenandel og du kan benytte frikort.


Avtalene 
Helse Sør-Øst; Her finner du link til Rammeavtale og Ytelsesavtale 
Helse Vest; Her finner du link til beskrivelse av avtalen

Unilabs utfører de fleste typer bildediagnostikk med høy kvalitet og nytt og moderne utstyr. Les mer om våre undersøkelser.  Andre tjenestetilbud enn det som er omfattet av avtale med regionale helseforetak (som f.eks forsikringsfinansierte undersøkelser) går ikke utover eller på bekostning av tilstrekkelig og avtalt kapasitet som er avsatt til våre offentlige avtaler.    

Strålevernsforskriften krever henvisning for alle radiologiske undersøkelser. Henvising får du fra din lege eller annen henviser (kiropraktor eller manuellterapeut). Denne får du enten med på papir og du bestiller time selv, eller så sender henviser henvisningen elektronisk til oss. Du vil da få innkalling til din time fra oss.

 

 

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under