Skip to main content

Legionella

Legionella - analyser, rådgivning, risikovurdering og kurs

Unilabs har lang erfaring med legionellaforebyggende arbeid, risikovurderinger og analyser. 

Risikovurderinger og forebyggende arbeid

Det er lovpålagt for alle virksomheter å gjennomføre en risikovurdering av vannsystemene sine. Dette kan du gjennomføre selv. Er du kunde hos oss får du gratis maler og underlag som gjør jobben både enklere og billigere for deg. Kontakt oss.

Om du ønsker noen eksterne til å gjennomføre en risikovurdering av vannsystemene dine, kan vi utføre dette. En slik ekstern gjennomgang kan være nyttig for foretak med store anlegg, eller for mindre virksomheter som ikke har teknisk personell. Les mer om risikovurderinger.  

Legionellaanalyser
Vi tilpasser et enkelt analyseprogram som passer for din virksomhet. I forbindelse med analysene gir vi deg også råd og veiledning om det forebyggende arbeidet. Les om analyser.

Prøvetaking
Trenger du informasjon om hvordan du tar ut legionellaprøvene kan du lese mer om dette, se denne filmen eller kontakte oss.

Opplæring/kurs
Alle kan jobbe med å forebygge legionellasmitte, men det er viktig med kunnskap. Vi arrangerer derfor jevnlig legionellakurs, og tilbyr også nettkurs slik at du kan unngå å reise.
Kursene vår bygger på Folkehelseinstituttets Vannrapport 123 (Legionellaveilederen).  Kurs/nettkurs er gratis for kunder. Kontakt oss så sender vi deg en link til nettkurset.

Om du ønsker mer informasjon om hvordan vi på Unilabs jobber med Legionella kan du se denne filmen.  

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under