Om Miljolab | Unilabs Skip to main content

Om Miljølab

Unilabs avdeling for Miljømikrobiologi tilbyr analyser og rådgivning knyttet til miljø og helse. Vi er et akkreditert og uavhengig laboratorium med høy kompetanse, og har ingen bindinger til leverandører av teknologi eller utstyr.

Vi er spesialister på Legionella, og tilbyr både analyser, risikovurderinger og kursvirksomhet. Legionella er et fagområde vi har arbeidet med siden 1995. Vi har deltatt i store forskningsprosjekter i samarbeid med blant annet Folkehelseinstituttet, Forsvarets Forskningsinstitutt, NHO-Reiseliv og store industrikonsern.

Vi utfører mikrobiologiske målinger og analyser fra «det aller reneste til det skitneste». Vi har oppdrag for sykehus og farmasøytisk industri over hele landet (CFU-målinger), og vi har oppdrag for renseanlegg (arbeidsmiljømålinger). Vi utfører også prosjektoppdrag i forbindelse mikrobiologiske problemstillinger.

Vi er opptatt av at kundene våre skal oppleve god service og høy kompetanse. Kundene skal forstå hva analyseresultatene betyr, og få tilpasset råd og veiledning.

Unilabs Miljømikrobiologi tilhører et større fagmiljø som har ekspertise innen alle typer medisinsk laboratoriediagnostikk.

 

Du kan finne informasjon om alle våre tjenester her.

Unilabs Miljøavdeling holder til på Leirvollen 19, 3736 Skien.

Gå til siden med kontaktinformasjon

Vi er akkreditert i henhold til  ISO/IEC 17025:2017. Se Test 194.

Salgs og leveringsbetingelser

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under