Baber Qazi ny administrerende direktør | Unilabs Skip to main content

30/04/2021

Baber Qazi ny administrerende direktør

Baber Qazi overtar rollen som administrerende direktør for Unilabs Norge, med ansvar for Radiologi og Laboratoriemedisin.

Unilabs er et av Europas ledende leverandører av diagnostiske tjenester innenfor radiologi og laboratoriemedisin med over 10 000 ansatte. Vi har ca. 400 ansatte i Norge, fordelt på 14 radiologiske institutter, 4 laboratorier og 1 kundesenter. Vi beskriver også radiologiske undersøkelser for flere sykehus i Norge gjennom sin teleradiologiske virksomhet.

Baber Qazi har vært i selskapet siden 2018, og har i denne perioden vært driftsdirektør for radiologi og laboratoriemedisin. I denne perioden har Unilabs opplevd en svært positiv vekst, både i form av antall undersøkelser og prøver, samt omsetning.

"Jeg er svært glad for at Baber har takket ja til denne rollen. Han har gjort en fantastisk jobb i Unilabs gjennom sitt sterke og tydelige lederskap og har vært en meget god bidragsyter til både den strategiske agendaen, og den operasjonelle driften i selskapet. Jeg har stor tillit til at Baber med sin erfaring og med sitt dyktige lederteam i Norge, vil lede Unilabs Norge til ytterligere suksess," sier Rannveig Krane, direktør for Region Nord i Unilabs.

Før Unilabs arbeidet Baber 8 år i McKinsey & Company hvor han ledet store endringsprosjekter for organisasjoner i både privat og offentlig sektor. Baber har også opparbeidet seg bred internasjonal erfaring etter å ha arbeidet i mer enn 10 land.

"Jeg gleder meg til å fortsette å utvikle våre tjenester sammen med vårt sterke medisinske miljø. Jeg er svært stolt av alle våre ansatte som bidrar til at flere hundre tusen mennesker i Norge får en riktig diagnose hver år. Dette har vært ekstra meningsfylt gjennom COVID-19 pandemien hvor alle ansatte har stått på hver eneste dag for våre pasienter."

Baber Qazi har også tidligere arbeidet som lege og er utdannet cand.med. fra Universitetet i Oslo.

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under