Informasjon | Unilabs Skip to main content

HVA SKJER VIDERE?

Dine bilder blir innen kort tid gransket av våre røntgenleger. Når svaret foreligger vil din henviser motta svaret "automatisk" i sitt journalsystem. Dersom du ikke blir kontaktet av din henviser i løpet av noen dager etter forventet svartid på undersøkelsen, kan du kontakte din henviser for svar og oppfølging.

Tilgang til bilder

Ønsker du tilgang til egne bilder så tilbyr Unilabs en sikker nettløsning kalt "Bilder på nett". Ønsker du bilder kun for egen del har du mulighet å laste ned bilder til din pc. Skal du videre til en spesialist kan du enkelt dele tilgang med en delingskode. Skal du til videre behandling kan du kontakte behandler for å avklare om det er behov for å skaffe tilgang til bildene hvis du er usikker.
Skal du til viderebehandling på sykehus trenger du ikke kjøpe tilgang til bilder - Unilabs har etablerte og sikre overføringsmetoder til alle sykehus i Norge. Overføring til sykehus er gratis for deg som pasient.

Tilgang til "Bilder på nett" koster kr 120.-.

Tilgang til bilder

Dine rettigheter

Som pasient har du ulike rettigheter. Fritt behandlingsvalg, egenandel og frikort, pasientreiser og rett til innsyn i egen journal er noen av rettighetene alle pasienter har. Som individ har du også ulike rettigheter knyttet til behandlingen av dine personopplysninger som du kan lese mer om  her.

Retten til innsyn i egen journal er kostnadsfri. Hvis du ønsker bestille en CD med røntgenbilder ber vi deg kontakte Kundeservice.

Pårørende

Informasjon til pårørende på helsenorge.no.

Personvern

Vil du lese mer om hvordan Unilabs behandler personopplysninger finner du mer informasjon om dette her.

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under