Ny CM: Kjetil Kollstad | Unilabs Skip to main content

02/04/2024

Ny CM: Kjetil Kollstad

Vi har gleden av å ønske Kjetil Kollstad velkommen som vår nye Country Manager for Norge. Kjetil tar med seg betydelig erfaring til Unilabs fra sin karriere i legemiddel- og MedTech-bransjen. Kjetil Kollstad kommer fra stillingen som administrerende direktør i Timik Group og har tidligere hatt flere ledende stillinger i selskaper som Mundipharma, Abbott og Pfizer.

 

"Vi er meget glade for å kunne ønske Kjetil velkommen til Unilabs. Kjetils kommersielle erfaring og kompetanse vil være svært verdifull i utviklingen av vårt diagnostiske tilbud til kunder og pasienter i Norge. Vi ser virkelig frem til å få ham om bord", sier Alessandre Keller, Chief Market Officer i Unilabs.  

 

"Jeg er veldig glad for å bli en del av Unilabs-familien", sier Kjetil Kollstad. "Unilabs' posisjon som ledende innen radiologi, laboratoriemedisin og patologi gjør selskapet til en viktig aktør i utviklingen av det norske helsevesenet. Unilabs arbeider kontinuerlig for å forbedre hvordan helsevesenet fungerer for norske borgere og for samfunnet som helhet – noe jeg personlig er opptatt av."

 

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under