Velkommen til Tønsberg | Unilabs Skip to main content

03/02/2022

Velkommen til Tønsberg

I høst ble Unilabs Røntgen Tønsberg sine lokaler bygget om og ventesonen for pasientene har blitt ny og oppgradert. Pasientene kan enkelt registrere seg og betale på automater ved inngangen for en enklere og raskere ankomst. Instituttet ligger i 3. etasje i Farmandstredet kjøpesenter med enkel adkomst fra parkeringshuset.

Instituttet i Tønsberg har over 30 års erfaring med drift i Tønsberg og vi har et meget godt samarbeid og dialog med radiologisk avdeling ved Sykehuset i Vestfold.  Vi avlaster sykehuset med et betydelig antall undersøkelser.

Erfarne og meget kompetente sekretærer og radiografer møter pasientene hver dag. Våre radiografer gjennomfører selve undersøkelsen og sørger for at pasientene får en trygg og god opplevelse. Har pasientene klaustrofobi, er det en fordel at vi har 70 cm åpning på en av våre MR maskiner. Våre sekretærer sørger for at pasientene våre følges godt opp og er hjertet i all administrativ drift på instituttet.

Instituttet har fem radiologer som utfyller hverandres kompetanse på en meget god måte. Både nevro-radiologisk ansvarlig radiolog og muskel-/skjelett-ansvarlig radiolog for Unilabs Norge jobber i vår avdeling. Vi har et tett faglig samarbeid med bl.a. Sandefjord Fotball og andre idrettsmiljøer

Instituttleder Fredrik Paulsen er stolt av dyktige medarbeidere og et nyoppusset og tiltalende institutt. «Vi har nå fått et institutt hvor både pasienter og ansatte trives enda bedre! Ombyggingen har bedret arbeidsflyten og gitt oss mer dagslys inn i venterommet»

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under