Spørsmål om mammografi? | Unilabs Skip to main content

18/05/2021

Spørsmål om mammografi?

Unilabs Røntgen Majorstuen har i en årrekke gjennomført mammografiundersøkelser for kvinner som ønsker å benytte seg av et tilbud utover dagens offentlige.

Vi har i hovedsak 3 ulike tilbud:

  • Rutinescreening for de som ønsker å starte screening tidligere (fra 40 år). Du blir etterinnkalt til ekstra bilder, hvis legene har vurdert at det er ønskelig å se nærmere på et område av brystet.
  • Mammopluss for de som ønsker tilleggsundersøkelse med ultralyd etter mammografi, selv om de ikke har kjent noe galt. Ved funn som krever prøvetaking, utføres det samme dag.
  • Klinisk mammografi for de som har symptom fra bryst, hvor det både utføres mammografi og ultralyd, samt biopsi hvis nødvendig.

 

Unilabs følger de til enhver tid anbefalte retningslinjer innen smittevern. Det er påbudt for pasienter å ha på munnbind på alle våre institutter, og det skal være på under hele oppholdet.

Håndsprit er lett tilgjengelig og vi vasker godt mellom hver pasient. Du skal føle deg helt trygg på at du blir godt ivaretatt hos oss også nå under pandemien.

Hanna Bjerke er vår fagansvarlige overlege innen brystdiagnostikk i Unilabs. Hun holder til på vårt institutt på Majorstuen, og har vært spesialist i radiologi siden 2015. Hun har jobbet 100% med brystradiologi siden 2014, og helt frem til 2019 ved Brystdiagnostisk senter ved Oslo universitetssykehus, før hun begynte hos oss i Unilabs. Hanna brenner virkelig for faget, og har opparbeidet seg masse kunnskap og erfaring på veien!

Hanna har en Instagramkonto under navnet Brystradiologen og her finner du mye informasjon om bryst, fra A-Å. Brystradiologer møter mange engstelige kvinner, og mange spørsmål går igjen. Ved å åpne opp for en bred informasjonskanal, vil Hanna med instagramkontoen belyse mange små og store temaer som omhandler bryst. Send henne gjerne en melding på siden, og hun svarer deg personlig.

Det er viktig for oss at du føler deg trygg, og at du skal få svar på hva enn du måtte lure på som omhandler bryst. Du finner Brystradiologen her: https://www.instagram.com/brystradiologen/

Alle våre mammografitimer er selvbetalende timer (dekkes ikke av det offentlige), prisliste finner du her.

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under