Korte ventetider og oppgraderinger i Bergen | Unilabs Skip to main content

23/04/2021

Korte ventetider og oppgraderinger i Bergen

Kort ventetid til røntgenundersøkelse, du betaler kun egenandel

Unilabs Røntgen Bergen har en sentral beliggenhet i Bergen sentrum i Xhibition senter beliggende nær offentlig transport og parkeringshus. Instituttet har nylig foretatt en større oppgradering av lokalene og maskinparken for å kunne tilby Bergenspasientene et moderne og oppgradert institutt.

Unilabs i Bergen sentrum og i Laguneparken har avtale med Helse Vest om å levere MR, CT, ultralyd og røntgenundersøkelser på offentlige satser. Dette betyr at du bare betaler 269,- for en undersøkelse.

Instituttsjef Ørjan Olsen Axelson viser stolt frem nye, lyse og pasientvennlige lokaler i Småstrandgaten 3. «Her i underetasjen var det litt mørkt så vi valgte å legge en takhimling med bilde av en fin sommerhimmel. Vi får veldig hyggelige tilbakemeldinger fra pasientene på at dette gir en god atmosfære i venterommet.» Begge etasjene i instituttet er renovert og ved ankomst kan pasientene enkelt sjekke inn på en terminal. «Vi vet at pasientene ønsker at det skal være enkelt og effektivt å gjennomføre røntgenundersøkelsen og det starter allerede ved ankomst.»

Ørjan viser oss 4 etasje hvor CT, røntgen og ultralyd holder til. Venterommet er stort og luftig med god plass så det er mulig å holde god avstand i venterommet.

«Ikke alle som skal til undersøkelse har kjennskap til at vi har avtale med Helse Vest. Vi er stolte av å kunne levere tjenester til pasienter som skal til radiologiske undersøkelser i Bergen. Ventetidene hos oss er korte og alle med henvising kan benytte den hos oss. Akkurat nå har vi 3 ukers ventetid til CT og MR og en uke på røntgen på begge instituttene i Bergen.»

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under