Skip to main content

04/03/2021

Husk munnbind!

Unilabs Røntgen Kristiansand holder til sentralt i lyse og moderne lokaler i Kristiansand sentrum.

Instituttleder Anna Skuggevik har jobbet hos Unilabs i 5 år og er veldig fornøyd med hvordan instituttets pasienter de siste ukene har tilpasset seg den nye Corona hverdagen.

Vi har spurt Anna om noen gode råd i forhold til hvilke ting pasientene skal huske på når de kommer instituttet.

Hva er det viktigste pasientene skal gjøre?

«Det er viktig at pasientene har på seg munnbind før de går inn dørene på instituttet. De fleste er flinke til å huske munnbind, men ikke alle har det på før de går inn døren. Fortvil ikke dersom du har glemt munnbind – vi selger ett til deg for 15 kroner».

Med hvor stor avstand skal man sitte i venterommet?

«Husk å holde god avstand til andre ved ditt besøk hos oss. Vi ønsker at alle forholder seg til 1+ meter. Sitt med god avstand til hverandre der det er mulig».

Trenger pasienten å ha på munnbind under selve undersøkelsen?

«Ja, vi ønsker at alle beholder munnbindet på til enhver tid. For visse undersøkelser vil radiografen gi beskjed dersom munnbindet må fjernes for en kortere periode.»

Unilabs røntgen Kristiansand har korte ventetider og de er et av svært få institutter som kan tilby Dexamåling for å måle bentetthet. Instituttet har kun en ukes ventetid på denne undersøkelsen og ønsker pasienter som må stå i lang ventetidskø velkommen.

Velkommen til Unilabs hjemmeside

Gå videre til hovedsiden

Eller velg et land i listen under